Det kan kanskje virke vel offensivt, men vi våger å si det likevel. Det kan hende den korteste veien til Kina for deg er via Veitastrond! Hvordan? Fordi vi i mange år har hatt aktivitet mot Kina, en aktivitet som har økt kraftig det siste halvannet året. Fordi vi kjenner kinesisk kultur, businesskultur og hverdags-Kina. Fordi vi har tatt utdanning i Kina, og kan kommunisere på deres premisser. Fordi vi har eget kontor i Shanghai med kinesisk ansatt med erfaring som produksjonsleder fra internasjonalt konsern i Kina

Ordfører Ivar Kvalen og næringssjef Olav Grov fra Luster Kommune med sognefjord.net sin fast ansatte medarbeider i Shanghai, Wu Ling Min. Visumsøknader, reise, opphold med møter Innovasjon Norge, bedriftsbesøk, besøk i Yiwy, verdens største engrosmarked var alt lagt opp av sognefjord.net

Våre tilbud knyttet til Kina er ulike. Vi har et stort utvalg produkter i dag som vi kjøper fra Kina. Alle kommer fra bedrifter som vi selv har sertifisert i forhold til våre egne krav til være partnere. De ansatte skal ha rimelige forhold, sosial trygghet, et akseptabelt arbeidsmiljø uten miljøskadelige stoffer, og det skal selvfølgelig ikke være barnearbeid. Du kan derfor være trygg på at produkter fra sognefjord.net er produsert under akseptable forhold.

Vi finner og importerer også gjerne de spesielle produktene du søker. Vi sørger også for gode transportløsninger om du ønsker rask flyfrakt eller rimeligere sjøfrakt.

Vi legger gjerne til rette for ditt besøk i Kina, inklusive å finne produsenter nettopp for dine ønskede produkter før du kommer. Ditt besøk kan vi legge til rette på beste måte inklusive visumsøknader, reise og overnatting og reise/aktiviteter i Kina slik du måtte ønske det .